Rahoitus

Jaksota menosi pilkkomalla suurempi
kertasijoitus kätevästi pienempiin eriin.

Joustavasti maksuaikaa ilman yllätyksiä

Pääset täyttämään hakemuksen kätevästi verkossa ajankohdasta riippumatta. Hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi voit allekirjoittaa sopimuksen vaivattomasti verkkopankkitunnuksillasi. Hakiessasi luottopäätöstä, sinun on hyvä kuitenkin hakea tarvittavan suurta summaa, jotta rahoitus riittää kattamaan koko hankintahinnan. Lopullinen rahoitettava summa on myyjän jälkikäteen vahvistama kauppasumma.

rahoitus
rolex
Rahoitus

Santander osamaksu:

Kortiton rahoitustuote
Ei vakuuksia eikä takaajia
Lainasumma 300 € – 40 000 €
Avausmaksu aina 0 €
Kiinteä korko
Maksuaikaa jopa 10 vuotta
Laskutus kuukausittain tasaerissä
Lainan voi maksaa takaisin aikaisemmin ilman lisäkuluja

Kuinka haen rahoitusta?

Klikkaa alla olevasta taulukosta ostokseesi tarvitsemaasi summaa ja täytä hakemus. Hakemuslomake avautuu uuteen selainikkunaan. Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Luottopäätöksen saat nopeasti ja pystyt myös allekirjoittamaan sopimuksen sähköisesti. Ennakkopäätös kannattaa hakea tarpeeksi suurelle summalle, jotta se kattaa hankintasi koko hinnan. Lopullinen lainasumma vahvistetaan myyjäliikkeen toimesta toteutuneen kauppasumman mukaisesti. Ennakkohakemus ei sido mihinkään tai edellytä ostamista.

Valitse haluamasi ostosumma

Ostosummaa napauttamalla siirryt palveluntarjoajan sivustolle. Sivu avautuu uuteen selainikkunaan

Luoton määrä

KK-erä alkaen

Max. sopimusaika

Esimerkkilaskelma: Tyypillinen kertaluotto 5 000,00 € ja sopimusaika 60 kk. Kuukausierä 122,64 € sisältää koron 12,95 %, luoton perustamismaksun 0 € ja käsittelykulun 9,00 €/kk. Luottokustannukset yhteensä 2 393,77 €, luottohinta 7 393,77 € ja todellinen vuosikorko 18,06 %. Rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki.

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot →